OM OSS

PROFESSIONELLT TEAM

Vi är ett sammansvetsat och proffsigt team som arbetar tillsammans med att utveckla morgondagens förpackningslösningar. Läs mer om oss i teamet neden.KONTAKTA OSS GÄRNA SÅ BERÄTTAR VI MER

Vi vill gärna diskutera våra förpackningslösningar med er och förklara hur vi eliminerar plaster och aluminium mot livsmedlet.


VÅRT TEAM


Läs mer om vilka vi är som jobbar inom Fernandi Innovation AB

VD

Carl-Henrik är utöver VD också innovationens skapare och produktutvecklare. I kombination med detta är han också saxofonsolist och kammarmusiker.


carl-henrik@fernandiinnovation.se

Teknisk rådgivare

Mikael är senior teknisk rådgivare med bred kompetens inom många områden. Han har lätt att ta in helhetsperspektiv och bidrar mycket kring problemlösning inom Fernandi Innovation .mikael@fernandiinnovation.se

Delägare

Lena är delägare och bidrar med sin breda kompetens och 30+ års erfarenhet som underleverantör till bl.a. fordonsindustrin inom miljö- och hållbarhetsfrågor samt tillämpliga standarder (ISO 14001, 9001)


lena@fernandiinnovation.se

Teknisk expert

John har en Ph Lic från Lunds Universitet med fokus på organisk/analytisk kemi. Industriell erfarenhet inom kemiområdet, massa/pappersproduktion, förpackningar samt lagstiftning och produktsäkerhet. Inom Fernandi Innovation bidrar John med spetskompetens inom förpackningar, produktsäkerhet och patent.


john@fernandiinnovation.se

Delägare

Eric är delägare i Fernandi Innovation och driver vid sidan om detta flera olika företag.  


eric@fernandiinnovation.se

Produktutvecklare

Victor är civilingenjör från Chalmers tekniska högskola och har många års erfarenhet inom produktutveckling, projektledning och maskinteknik från sågverks- och bilindustrin. Inom Fernandi Innovation bidrar Victor med projektledning och produktutveckling.


victor@fernandiinnovation.se